Välkommen till min blogg om min vardag

Underbart med olika tidszoner i klockor på min vägg


skrivet den 26 nov av Adela, klockan:11:15
Det har gått ett par veckor sen jag senast var på shoppinghumör men nu när ökända Black Friday stundar imorgon, så är det tid att länsa kontot. Förra året vid den dagen så köpte jag de flest julklapparna och lyckades att spara ett antal tusen. Det var underbart då man annars brukar ha ont om pengar i januari. 

Det enda som jag planerat att köpa till mig själv är egentligen olika små klockor att ha på min vägg. Har fått lite inspiration på nätet där jag tyckte det var supermysigt med klockor som är inställda efter olika tidszoner. 

Annars så ska jag försöka att undvika köpa en massa impuls saker till mig själv då jag redan har allting som jag behöver.

Finner ni någon bra deal så tveka inte på att tipsa mig om det passar som julklapp till ens familj!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt