Välkommen till min blogg om min vardag

Ny blogg och hörapparat


skrivet den 02 jun av Adela, klockan:09:21

Hej och välkommen till min nya blogg.

Här kommer jag att skriva om min vardag med inredning och andra saker som händer i mitt liv.

Igår hämtade jag ut min hörapparat. Har sen en tid tillbaks märkt att min hörsel blivit sämre. Till slut besökte jag en audionom och gjorde ett hörseltest, visade sig att jag hade nedsatt hörsel. Kom lite som en chock först även fast jag anat det, men var ändå jobbigt att få det bekräftat. Men nu har jag smält det lite och nu när jag haft min hörapparat i en dag så känns det inte lika jobbigt som jag trodde. Känns fortfarande ovant att ha något vid örat, men det kommer man väl vänja sig vid. Skönt att kunna höra bättre och inte behöva be vänner upprepa sig en massa gånger. Men nu ska jag iväg. Hoppas ni har det bra!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt