Välkommen till min blogg om min vardag

Hörapparaten och en kass symaskin


skrivet den 03 jun av Adela, klockan:16:38

Ny dag och nya möjligheter! Idag har jag druckit kaffe på stan med min vännina, Karla. Skönt att kunna höra vad hon säger trots bakgrundsbrus från andra gäster på caféet. Så hörapparaten får bra betyg!

En tråkig sak jag upptäckte idag var att min symaskin gått sönder. Idag när jag skulle laga ett litet hål i mina jeans. Men icke! När jag skulle starta symaskinen så hände ingenting. Så nu blir det till att köpa en ny symaskin också. Får kanske vänta tills lönen kommer in, då det blir lite mycket utgifter nu med hörapparaten också. Men nu ska jag laga mat. Blir en god soppa och gott bröd, passar perfekt en regnig dag som denna.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt